TKK | Tietoverkkolaboratorio | Opetus

Aloittakaa ajoissa!

Työn deadline on perjantaina 8.12.2000 kello 24.00. Työt voi palauttaa henkilökohtaisesti assistenteille vastaanottoaikoina, sähköpostitse osoitteella s38118-palautus@tct.hut.fi tai laboratorion ilmoitustaulujen edessä olevaan lokeroon.

Jos ryhmä on epävarma (S)HTML-kyvyistään, kannattaa työtä tulla näyttämään jo keskeneräisenäkin hyvissä ajoin ennen palautuspäivää. Tällöin voidaan muun muassa tarkistaa, että jokaiselta sivulta löytyvät labran palvelimen standardien mukaiset SSI- eli Server Side Includes -viittaukset. (Lisätietoa HTML-ohjeissa.)

Ennen kuin palautatte työnne, tarkistakaa, että

Ryhmä, jonka työ ei täytä yllä kerrottuja vaatimuksia, on vaarassa saada bumerangin heti kättelyssä. Sähköpostitse palautetut harjoitustyöt eivät saa armoa, vaan ne arvostellaan sellaisenaan virheineen kaikkineen. Henkilökohtaisesti palautetut työt sen sijaan voidaan katsastaa assarin kanssa pikaisesti läpi ennen palauttamista, niin että ryhmä ehtii vielä korjaamaan mahdolliset huolimattomuusvirheet.

Kaikissa erikoistapauksissa harjoitustyöhön on syytä liittää mukaan hyvät selitykset.

[Aloitus] [Aiheet] [Päiväkirja] [Anominen] [Teksti] [Kuvitus] [HTML] [Palautus] [Arvostelu]


Tietoverkkolaboratorio on nyt osa Tietoliikenne- ja tietoverkkotekniikan laitosta. Tällä sivulla oleva tieto voi olla vanhentunutta.

Kurssien ajantasainen tieto on MyCourses-palvelussa.

Tämän sivun sisällöstä vastaavat ja Webmaster.
Sivua on viimeksi päivitetty 07.12.2000 23:13.
URI: http://www.netlab.tkk.fi/opetus/s38118/s00/ohje/palautus.shtml
[ TKK > Sähkö- ja tietoliikennetekniikan osasto > Tietoverkkolaboratorio > Opetus ]
?Kysy =>Anna palautetta!