TKK | Tietoverkkolaboratorio | Opetus

Aiheiden anominen

Harjoitustyöaiheita anotaan sähköpostilla assarilta (s38118-palautus@tct.hut.fi). Jokainen ryhmä saa anoa kolmea (miksei useampaakin) aihetta. Aiheeta pitää anoa viimeistään torstaina 21.9.2000 klo 24.00, jonka jälkeen assistentit rupeavat jakamaan aiheita ryhmille sähköpostilla.

Anomusmenettelyn tarkoitus on välttää huutoäänestys-tyyppinen aiheitten jako. Aiheet pyritään jakamaan niin, että jokainen ryhmä saa jonkun kolmesta suosikkiaiheestaan, mieluiten ensisijaisen aiheensa. Sama aihe annetaan enintään kolmelle ryhmälle.

Aiheen anomisen yhteydessä on syytä ilmoittaa myös työryhmän kaikkien jäsenten nimet, sähköpostiosoitteet ja opintokirjanumerot. Jotta kaikille riittää tarpeeksi työtä, ryhmässä voi olla enintään kolme jäsentä. Vastaavasti assistenttien työmäärän kohtuullistamiseksi vajaita ryhmiä ei hyväksytä kuin poikkeustapauksissa, ettei ryhmien lukumäärä paisu liian suureksi.

Oppimispäiväkirjaa anotaan samantapaisella menettelyllä. Lue lisätietoja oppimispäiväkirja-sivulta.

[Aloitus] [Aiheet] [Päiväkirja] [Anominen] [Teksti] [Kuvitus] [HTML] [Palautus] [Arvostelu]


Tietoverkkolaboratorio on nyt osa Tietoliikenne- ja tietoverkkotekniikan laitosta. Tällä sivulla oleva tieto voi olla vanhentunutta.

Kurssien ajantasainen tieto on MyCourses-palvelussa.

Tämän sivun sisällöstä vastaavat ja Webmaster.
Sivua on viimeksi päivitetty 19.09.2000 10:19.
URI: http://www.netlab.tkk.fi/opetus/s38118/s00/ohje/anominen.shtml
[ TKK > Sähkö- ja tietoliikennetekniikan osasto > Tietoverkkolaboratorio > Opetus ]
?Kysy =>Anna palautetta!