TKK | Tietoverkkolaboratorio | Opetus

Onko DCS Kupla?

- Teletekniikan harjoitustyö syksyllä 1999

Tämä työ on tehty Teletekniikan perusteiden harjoitustyöksi syksyllä 1999.

Seuraamalla sivussa olevia linkkejä voit tutustua DCS:ään (Digital Cellular System) yleisesti ja sen jälkeen lukea tekemämme päätelmät Kupla-otsikon alta.

Harjoitustyön otsikon mukaisesti olemmme keskittyneet tutkimaan DCS:n erityispiirteitä ja sitä, mitä se tarjoaa suhteessa ennen sitä olemassa olleisiin ratkaisuihin. Työ ei siis analysoi kovin tarkkaan esimerkiksi DCS:n tekniikkaa, vaan pureutuu siihen, kuinka sitä voidaan hyödyntää verrattuna GSM:ään.

Jos työstä ja sen aiheesta haluaa kokonaiskuvan, kannattaa tutustua siihen vieressä olevien linkkien järjestyksessä, ylhäältä alaspäin. Tällöin kokonaisuus hahmottuu selkeimmässä järjestyksessä.

Sivut on toteutettu käyttämällä taulukoita ja CSS-tyylitiedostoja. Tarvitset siis vähintään Netscape 2.0:n nähdäksesi ne. Parhaiten ne näkyvät IE 4.0:lla tai paremmalla


LeHTori 10+ -validoidut sivut

Tietoverkkolaboratorio on nyt osa Tietoliikenne- ja tietoverkkotekniikan laitosta. Tällä sivulla oleva tieto voi olla vanhentunutta.

Kurssien ajantasainen tieto on MyCourses-palvelussa.

Tämä sivu on tehty oppilaiden harjoitustyönä. Tietoverkkolaboratorio ei vastaa sivun oikeellisuudesta, ajantasaisuudesta tai ylläpidosta. Vakavissa tapauksissa yhteyshenkilöinä toimivat ja Webmaster.
Sivua on viimeksi päivitetty 15.11.1999 12:45.
URI: http://www.netlab.tkk.fi/opetus/s38118/s99/htyo/8/index.shtml
[ TKK > Sähkö- ja tietoliikennetekniikan osasto > Tietoverkkolaboratorio > Opetus ]