TKK | Tietoverkkolaboratorio | Opetus

Assistenttien työnjako

Nopein tapa saada vastaus johonkin kurssiin liittyvään kysymykseen on lähettää sähköpostia oikealle henkilölle. Mikäli kysymys on yleisluontoinen, kannattaa kuitenkin ensisijaisesti käyttää laboratorion uutisryhmää, jolloin vastaus tavoittaa mahdollisimman monta muutakin ihmettelijää. Laboratorion uutisryhmä löytyy otaxista nimellä opinnot.sahko.s-38.teletekniikka.

Koska luennoitsijat ovat kiireisiä, kannattaa kysymykset lähettää suoraan assistenteille. Seuraavasta selviää assistenttien keskinäinen työnjako. Kurssin pääassistentti on Kirsi Voipio, joten jos et keksi ketään muuta, keneltä kysyä, lähetä postisi hänelle. Kirsi vastaa kurssin tiedotuksesta paitsi niiltä osin, kun vastuu jostakin osa-alueesta on selkeästi annettu jollekulle toiselle.

Kurssin henkilöstön yhteystiedot ja vastaanottoajat löytyvät omalta sivultaan.

Harjoitustyö:

Harjoitustyön tekoa ohjaa kolme henkilöä. Kirsi Voipio vastaa oppimispäiväkirjojen ohjauksesta ja niiden arvostelusta. Webbityötä ohjaavat Elena Sirén ja Mari Sipilä. Heidän keskinäinen työnjakonsa selviää webbityön aihesivulta.

Laskuharjoitukset:

Laskuharjoituksia vetävät pääasiassa Eeva Nyberg ja Mika Ilvesmäki. Laskareitten tarkka aikataulu ja kunkin laskuharjoituksen vastuuhenkilö selviää laskuharjoitus-sivulta. Laskuharjoituksia suunnittelee ja vetää Mikan ja Eevan lisäksi pari muutakin henkilöä; päävastuu on kuitenkin Mikalla ja Eevalla.

Ekskursio

Ekskursiot organisoi ja vetää Mari Sipilä. Tarkemmat tiedot ekskursioiden aikataulusta löytyvät excu-sivulta.

Foreign students

Contact Eeva Nyberg (eeva@tct.hut.fi) to get information about how to pass the course. Read the English home pages first!


Tietoverkkolaboratorio on nyt osa Tietoliikenne- ja tietoverkkotekniikan laitosta. Tällä sivulla oleva tieto voi olla vanhentunutta.

Kurssien ajantasainen tieto on MyCourses-palvelussa.

Tämän sivun sisällöstä vastaavat ja Webmaster.
Sivua on viimeksi päivitetty 24.09.2000 20:04.
URI: http://www.netlab.tkk.fi/opetus/s38118/s00/assarit.shtml
[ TKK > Sähkö- ja tietoliikennetekniikan osasto > Tietoverkkolaboratorio > Opetus ]
?Kysy =>Anna palautetta!