TKK | Tietoverkkolaboratorio | Opetus

S-38.105 Tentit 2003

Käytännön järjestelyt

Tentissä on (yleensä) viisi tehtävää, joista saa valita neljä tehtävää. Resurssien mukaan tenteissä testaillaan myös perinteisistä poikkeavia tehtävä-tyyppejä. Lukekaa tenttipaperissa olevat ohjeet huolellisesti!

Tärkeimmät ohjeet tenttijöille:

Tentteihin on pakko ilmoittautua etukäteen, jotta näin suuren kurssin tentit saadaan järkevästi organisoitua. Älä kuitenkaan ilmoittaudu turhanpäiten! Peruuta ilmoittautumisesi hyvissä ajoin, jos et pystykään osallistumaan tenttiin.

Lauantaitentit järjestetään TKK:n päärakennuksessa, ja niissä tenttien valvonnasta ja käytännön järjestelyistä huolehtii keskitetysti Matematiikan laitos. Lauantaitenttejä varten on julkaistu omat ohjeet, joihin kannattaa käydä tutustumassa etukäteen.

TKK:n uusi tenttiohjesääntö astui voimaan 1.6.2002 ja se löytyy kokonaisuudessaan täältä.

Tenttipäivät

Kevään 2003 suoritusvaatimusten mukaan järjestetään tenttejä seuraavina ajankohtina. Joulukuun tentin jälkeen seuraava tentti pidetään alustavien suunnitelmien mukaan maaliskuussa 2004, ja se perustuu kevään 2004 tenttivaatimuksiin.

Tenttiin valmistautuminen

Kurssin tentit perustuvat luentohin ja Kirsi Willan ja Seppo Uusituvan kirjan Tietoliikenneaapinen - teletekniikkaa ymmärrettävästi uusimpaan (4.) painokseen. Kirjan neljäs painos on laajempi kuin kirjan vanhat painokset (lisätietoja kurssikirjasta). Hyvä vinkki valmistautumiseen: lue läpi kirjan sisällysluettelo ja mieti, ymmärrätkö ja osaatko selittää kaikki sisällysluettelossa mainitut asiat / käsitteet.

Viimeisellä luennolla on perinteisesti annettu tenttivinkkejä ja ohjeita tenttiin valmistautumiseen. Tietoverkkolaboratorion tenttiarkisto ja vanhat tenttikysymykset löytyvät täältä.

Tenttitulokset

Tenttitulokset julkistetaan webissä (kts. tulossivu).

Kommentteja tenttivastauksista

Maaliskuun tentti 22.3.2003 meni tentin arvosanoja katsoen jonkin verran odotettua heikommin. Tutustu tilastotietoon tenttituloksista.

Sähköisessä palautekyselyssä annettua kurssipalautetta opiskelijoilta.


Tietoverkkolaboratorio on nyt osa Tietoliikenne- ja tietoverkkotekniikan laitosta. Tällä sivulla oleva tieto voi olla vanhentunutta.

Kurssien ajantasainen tieto on MyCourses-palvelussa.

Tämän sivun sisällöstä vastaavat ja Webmaster.
Sivua on viimeksi päivitetty 12.01.2004 10:47.
URI: http://www.netlab.tkk.fi/opetus/s38105/2003/tentit.shtml
[ TKK > Sähkö- ja tietoliikennetekniikan osasto > Tietoverkkolaboratorio > Opetus ]
?Kysy =>Anna palautetta!