TKK | Tietoverkkolaboratorio | Opetus

S-38.105 Tiedotuksia keväällä 2004


29.4.2004: Maaliskuun tentin tulokset näkyvät nyt tulossivulla. Tentin valistustilaisuus järjestetään maanantaina 3.5.2004 klo 13-13.30 Tietoverkkolaboratorion kahvihuoneessa (SE320). Tervetuloa tutustumaan arvosteluun ja arvosteluperusteisiin!

29.4.2004: Maaliskuun tentin tulokset näkyvät nyt tulossivulla muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Parista paperista löytyi vielä väärälle konseptille (alkupään ja loppupään tehtäviin vastattu sekaisin) joutuneita tai muista syistä tarkastamatta jääneitä tehtäviä. Nämä näkyvät tulostaulukossa x:llä, kunnes tarkastajat ovat ennättäneet katsoa vielä nämä muutamat eksyneet vastaukset läpi.

28.4.2004: Viimeisetkin tarkastuksessa olleet tenttipaperit on saatu tänään kirjattaviksi. Tuloksista osa onkin jo näkyvillä. Webissä näkyvistä pisteistä puuttuu kuitenkin vielä noin yksi salillinen, jotka yritetään ennättää kirjata joko myöhemmin tänään tai viimeistään huomenna aamupäivällä. Älä siis hätäänny, jos omista pisteistäsi puuttuu parin tehtävän pisteet.

Tänään pisteitä kirjattaessa löytyi vielä yllättävän monta sellaista paperia, joissa tehtävät oli jaettu vääriin konsepteihin, ja jotka sen vuoksi eivät olleet päätyneet oikealle tarkastajalle. Nämä paperit pyritään tarkastamaan loppuun sen jälkeen, kun muiden papereiden pisteet on saatu kirjattua.

24.3.2004: Sähköisen kurssipalautepalvelun kautta annettuihin sanallisiin palautteisiin voi tutustua palaute-sivulla. Kiitos kaikille palautetta antaneille!

22.3.2004: Sähköinen kurssipalautelomake sulkeutui hieman ennenaikojaan, vaikka palautekyselyn olisi pitänyt olla auki vielä tämän vuorokauden ajan. Palautekyselyn sulkeutuminen johtuu ilmeisesti ohjelmistoviasta palautejärjestelmässä. Kysely saatiin pieniä vippaskonsteja käyttäen uudelleen auki iltapäivällä klo 13, ja sen pitäisi olla avoinna puoleenyöhön saakka.

Kaikkiin tähän mennessä annettuihin sanallisiin kurssipalautteisiin voi tutustua palaute-sivulla.

2.3.2004: Markus Peuhkurin pitämän luennon "Internetin tietoturva - kuka on heikoin lenkki?" tiivistelmä löytyy nyt aikataulu-sivun kautta.

23.2.2004: Kaikille kurssille ilmoittautuneille on lähetetty Topin kautta tiedotusviesti kurssin loppupuolta koskien. Viestissä on tarkempaa tietoa muun muassa jäljellä olevista luennoista, tentti-ilmoittautumisista ja palautekyselystä.

20.2.2004: Sähköinen kurssipalautelomake on nyt avattu. Palautekyselyyn voi vastata maaliskuun 22. päivään saakka (tenttiä seuraava maanantai). Jos osallistut kurssin luennoille, kurssin luennoitsijat toivovat sinun vastaavan kyselyyn vasta kuunneltuasi loputkin jäljelläolevat luennot. Voit myös täyttää lomakkeen vasta tentin jälkeen ja antaa tällöin vapaamuotoista palautetta myös tentistä ja tenttikysymyksistä.

23.1.2004: Torstaina 22.1.2004 luennolla jaettiin lainsäädäntöön liittyvä moniste. Jos et päässyt luennolle, voit käydä hakemassa sen itsellesi kurssin lokeron päällä olevasta nipusta.

9.1.2004: Kurssin luennot alkavat torstaina 15.1.2004 ja kestävät ensimmäisen puolilukukauden ajan. Luennot pidetään salissa S4 kello 10-12. Tervetuloa kuuntelemaan!


Tietoverkkolaboratorio on nyt osa Tietoliikenne- ja tietoverkkotekniikan laitosta. Tällä sivulla oleva tieto voi olla vanhentunutta.

Kurssien ajantasainen tieto on MyCourses-palvelussa.

Tämän sivun sisällöstä vastaavat ja Webmaster.
Sivua on viimeksi päivitetty 30.04.2004 10:55.
URI: http://www.netlab.tkk.fi/opetus/s38105/2004/tiedotukset.shtml
[ TKK > Sähkö- ja tietoliikennetekniikan osasto > Tietoverkkolaboratorio > Opetus ]
?Kysy =>Anna palautetta!