TKK | Tietoverkkolaboratorio | Opetus

S-38.188 Tietoliikenneverkot (K-03)


Postituslistasysteemi on muuttunut 28.2.2003, alla uusi ilmoittautumistapa. Kaikki jotka ovat ennen 28.2.2003 puoltapäivää ilmoittautuneet majordomoa käyttäen kurssin postituslistalle, siirretään automaattisesti uudelle listalle.

Postituslistalle ilmoittautuminen (UUSI)

Käy alla olevalla sivulla.
http://www.netlab.hut.fi/mailman/listinfo/s38188
Jos ilmoittautuminen ei ihan vielä onnistu, johtuu se siitä että listan aktivoiminen voi viedä pari päivää.

Postituslistalle ilmoittautuminen (VANHA)

Postituslista on osajoukko uutisryhmän tiedotuksista eli kaikki postituslistalle lähetetyt tiedotukset ovat luettavissa myös uutisryhmästä. Listalle liitytään lähettämällä osoitteeseen majordomo@tct.hut.fi viesti, jonka sisältö (body) on

subscribe s38188

(ei muuta tekstiä, esimerkiksi allekirjoituksia). Paluupostissa (edellyttäen, että osoite oli oikea) pitäisi saada vahvistuspyyntö, minkä tarkoituksena on estää ns. käytännön pilat.

Postituslista on yksisuuntainen tiedotuskanava eli ainoastaan kurssin henkilöstö voi lähettää listalle viestejä. Listaa käytetään tiedottamiseen luentomuutoksista (esimerkiksi mahdollisista luentojen peruuntumisista tms.) ja muista ajankohtaisista kurssiin liittyvistä asioista. Keskustelua kurssista voidaan käydä uutisryhmässä.


Kurssin muut sivut


Tietoverkkolaboratorio on nyt osa Tietoliikenne- ja tietoverkkotekniikan laitosta. Tällä sivulla oleva tieto voi olla vanhentunutta.

Kurssien ajantasainen tieto on MyCourses-palvelussa.

Tämän sivun sisällöstä vastaavat ja Webmaster.
Sivua on viimeksi päivitetty 28.02.2003 14:51.
URI: http://www.netlab.tkk.fi/opetus/s38188/2003/postitus.shtml
[ TKK > Sähkö- ja tietoliikennetekniikan osasto > Tietoverkkolaboratorio > Opetus ]
?Kysy =>Anna palautetta!