TKK | Tietoverkkolaboratorio | Opetus

Tiedotus / Information

Kurssin tiedotus hoidetaan ensisijaisesti sähköisesti. Kurssin www-sivuille pyritään kokoamaan kaikki tarpeellinen tieto harjoitustyöstä, laskuharjoituksista, tenttivaatimuksista jne. niin, että kurssi voi haluttaessa suorittaa jopa etätyönä. Kurssin webbisivuja päivitetään varsinkin lukukauden alussa tiuhaan; käykää siis säännöllisesti vilkaisemassa, mitä uutta sivuille on tullut.

Topin ilmoittautumislistan perusteella kaikille kurssilaisille lähetetään silloin tällöin myös sähköpostia. Topin ilmoittautuminen suljetaan keskiviikkona 22. syyskuuta, minkä jälkeen kurssille on turha enää pyrkiä. Lopullinen postituslista generoidaan näitten ilmoittautumistietojen perusteella. Erillisopiskelijat voivat ilmoittautua kurssille ja postituslistalle lähettämällä sähköpostia assarille (kirsi@tct.hut.fi).

Jos haluat pois postituslistalta ja aiot kuitenkin suorittaa kurssin tänä syksynä, älä peruuta ilmoittautumista Topista, vaan lähetä pyyntö suoraan Kirsille.

Kaikki tiedotusviestit kootaan myös tälle sivulle.Tietoverkkolaboratorio on nyt osa Tietoliikenne- ja tietoverkkotekniikan laitosta. Tällä sivulla oleva tieto voi olla vanhentunutta.

Kurssien ajantasainen tieto on MyCourses-palvelussa.

Tämän sivun sisällöstä vastaavat ja Webmaster.
Sivua on viimeksi päivitetty 02.02.2000 13:50.
URI: http://www.netlab.tkk.fi/opetus/s38118/s99/info.shtml
[ TKK > Sähkö- ja tietoliikennetekniikan osasto > Tietoverkkolaboratorio > Opetus ]
?Kysy =>Anna palautetta!