TKK | Tietoverkkolaboratorio | Opetus

 

Miten valitsen palveluntarjoajan?

 

 

 

Alkusivu

Tunnettavuus

Hinta

Liittymismateriaali

Palvelut

Nopeus

Ulkomaiset ISP:t

Yhteenveto

 

Internet yleistyy koko ajan huimaa vauhtia. Yhä monipuolisempaa informaatiota on saatavissa "netistä". Tämä aiheuttaa valtavan kysynnän Internet -yhteyksiin. Jokaisen mummon ja vaarinkin on saatava netti kotiin. Mutta miten sen hankkia? Vielä ei voi mennä lähikauppaan ja pyytää yhtä Internettiä.

Suomessa on useita kymmeniä Internet-palveluntarjoajia (ISP - Internet Service Provider), jotka toimivat joko maanlaajuisesti tai vain tietyllä teleliikennealueella. Mitä asioita kannattaa selvittää ennen kuin hankitaan Internet-liittymä kotikäyttöön? 

Oletuksena palvelun tarjoajan valinnassa on, että Internet -yhteyden hankkijalla on uudehko PC-tietokone Windows 95/98/NT -käyttöjärjestelmällä. 

Ensimmäisenä tavallinen ihminen ajattelee varmastikin mitkä tunnetuista yrityksistä tarjoavat myös Internet yhteyttä. Eli tunnettavuus on varastikin ensimmäinen kriteeri.

Tekijät:

Timi Salminen
  Yleistä
  Kotimaiset ISP:t

Mika Silvast
  Yhteenveto
  Kotimaiset ISP:t  

Liang Yong
  Yhteenveto
  Ulkolaiset ISP:t

Alkusivu

Seuraava >>

Tietoverkkolaboratorio on nyt osa Tietoliikenne- ja tietoverkkotekniikan laitosta. Tällä sivulla oleva tieto voi olla vanhentunutta.

Kurssien ajantasainen tieto on MyCourses-palvelussa.

Tämä sivu on tehty oppilaiden harjoitustyönä. Tietoverkkolaboratorio ei vastaa sivun oikeellisuudesta, ajantasaisuudesta tai ylläpidosta. Vakavissa tapauksissa yhteyshenkilöinä toimivat ja Webmaster.
Sivua on viimeksi päivitetty 15.11.1999 14:14.
URI: http://www.netlab.tkk.fi/opetus/s38118/s99/htyo/61/index.shtml
[ TKK > Sähkö- ja tietoliikennetekniikan osasto > Tietoverkkolaboratorio > Opetus ]