TKK | Tietoverkkolaboratorio | Opetus

ADSL
Pääsivulle
1. Yleistä 2. Tekniikka 3. Saatavuus 4. Hinnoittelu
5. Liittymävaihtoehtoja 6. Kenelle ADSL? 7. Tulevaisuus Linkit

ADSL -joko sen saa meillekin?

Tämä tutkielma ADSL:n tekniikasta, markkinatilanteesta ja tulevaisuudesta on tehty harjoitustyönä Teletekniikan Perusteet -opintojaksolla.

Näillä sivuilla käydään läpi kuluttajan kannalta olennainen informaatio ADSL-tekniikan nykyisestä tilanteesta. Ensin sivulla 1 kerrotaan yleistä ADSL-tekniikasta. Sivulla 2 tutustutaan pintapuolisesti ADSL:n tekniikkaan. Sivulla 3 käsitellään ADSL:n saatavuutta tällä hetkellä ja tulevaisuudessa. Sivulla 4 kerrotaan nykyisestä hinnoittelusta ja sivulla 5 eri liittymävaihtoehdoista. Sivulla 6 mietitään näiden perusteella, kenen kannattaisi nykytilanteessa ADSL-liittymää harkita. Sivu 7 on omistettu tulevaisuuden pohdiskelulle. Lisäksi linkkisivulta löytyy monia hyödyllisiä ADSL-linkkejä lisätietoa kaipaaville.

Tekijät:

Sami Ruponen (kohdat 1 ja 2 sekä WWW-sivujen grafiikka)
Aleksi Heino (pääsivu, kohdat 4 ja 7)
Antti Salonen (kohdat 3, 5 ja 6)


Tietoverkkolaboratorio on nyt osa Tietoliikenne- ja tietoverkkotekniikan laitosta. Tällä sivulla oleva tieto voi olla vanhentunutta.

Kurssien ajantasainen tieto on MyCourses-palvelussa.

Tämä sivu on tehty oppilaiden harjoitustyönä. Tietoverkkolaboratorio ei vastaa sivun oikeellisuudesta, ajantasaisuudesta tai ylläpidosta. Vakavissa tapauksissa yhteyshenkilöinä toimivat ja Webmaster.
Sivua on viimeksi päivitetty 11.11.1999 13:26.
URI: http://www.netlab.tkk.fi/opetus/s38118/s99/htyo/23/index.shtml
[ TKK > Sähkö- ja tietoliikennetekniikan osasto > Tietoverkkolaboratorio > Opetus ]