TKK | Tietoverkkolaboratorio | Opetus

Tiedotus

Kurssin tiedotus hoidetaan ensisijaisesti sähköisesti. Kurssin www-sivuilta löytyy tieto harjoitustyöstä, laskuharjoituksista ja tenttivaatimuksista sekä viimeisimmät aikataulutiedot. Tärkeimmät tiedotukset - esimerkiksi luentojen peruuntumiset tai vastaavat yllättävät sattumukset - pyritään panemaan kurssin pääsivulle mahdollisimman nopeasti muutosten varmistumisesta.

Kurssilaisille lähetetään tarvittaessa myös sähköpostia. Postituslistat luodaan Topin ilmoittautumislistan perusteella, minkä vuoksi jokaisen kurssilaisen tulee ilmoittautua kurssille mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Ilmoittautuminen suljetaan 27. syyskuuta 2000, minkä jälkeen kurssille ei voida ottaa enää enempää opiskelijoita. Erillisopiskelijat, joilla ei ole pääsyä Topiin, voivat ilmoittautua kurssille ja postituslistalle lähettämällä sähköpostia Kirsi Voipiolle.

Jos haluat pois postituslistalta ja aiot kuitenkin suorittaa kurssin tänä syksynä, älä peruuta ilmoittautumista Topista, vaan lähetä pyyntö suoraan Kirsille.

Ongelmatilanteissa kannattaa ottaa yhteyttä kurssin assistentteihin. Mikäli kysymys on yleisluonteinen ja koskettaa todennäköisesti muitakin kurssilaisia, kannattaa käyttää otaxin uutisryhmää opinnot.sahko.s-38.teletekniikka.


Tietoverkkolaboratorio on nyt osa Tietoliikenne- ja tietoverkkotekniikan laitosta. Tällä sivulla oleva tieto voi olla vanhentunutta.

Kurssien ajantasainen tieto on MyCourses-palvelussa.

Tämän sivun sisällöstä vastaavat ja Webmaster.
Sivua on viimeksi päivitetty 29.08.2000 14:37.
URI: http://www.netlab.tkk.fi/opetus/s38118/s00/tiedotus.shtml
[ TKK > Sähkö- ja tietoliikennetekniikan osasto > Tietoverkkolaboratorio > Opetus ]
?Kysy =>Anna palautetta!