TKK | Tietoverkkolaboratorio

Hupia


Virkistäytymispäivä

Laboratorion perinteinen virkistäytymispäivä vietettiin reippaan liikunnan, syönnin ja loikoilun merkeissä. Hyvään tiedehenkilötavan mukaisesti tapahtuma dokumentoitiin.

Kaaharit vapalla jalalla

Katso kuka on laboratorion mikrokaahari!

Bowling Masters

Look who stikes the best!

Materiaalin hankkimen diplomityöhön

Ari Kynäslahden oivallinen selvitys tieteellisen kirjallisuuden luomisen tuskasta.

Tiedotuksen taso

Selvitys laboratorion WWW-palvelimessa olevan tiedon laadusta.

Laiskat opiskelijat kesätenteissä

Lue tästä

Helsingin sanomat viikkoliite Nyt 5/1995

Sivulla 38, Nyt Akatemia:

Tylsänkin luennon pelastaa innostuminen. Sen lahjan on säilyttänyt professori Kauko Rahko, Otaniemen lahja Tietoyhteiskunnalle. (Sähköinen viestintä, Otakaari 5 A, sali 4, keskiviikkoisin klo 8-10). Kesken mitä teknisimmän luennon Rahko saattaa yllättäen ajautua lohikalojen mukana Saimaalle kertomaan niiden liikkumisesta ja seuraamisesta radiolähettimien ja satelliittien avulla. Opetus: tulevaisuuden sunnuntaikalastaja voi päätteeltä katsoa, milloin ja missä lohi liikkuu ja miten valita perhot sun muut pyyntivälineet. Onko tämä edistystä vai teknokulttuurin juonia? Joka tapauksessa, Otaniemen kampuksella kiertää sitkeä urbaani tarina siitä, miten Rahko on onnistunut häytännössä havainnollistamaan sähköisen viestinnän mahdollisuuksia. Hänen taskupuhelimensa sattui syksyllä soimaan kesken luennon. Rahko otti puhelun vastaan ja puhui kännykkään parikymmentä minuuttia, epäuskoisen kuulijajoukon tuijotellessa seiniä.

Tietoverkkolaboratorio on nyt osa Tietoliikenne- ja tietoverkkotekniikan laitosta. Tällä sivulla oleva tieto voi olla vanhentunutta.

Tämän sivun sisällöstä vastaavat ja Webmaster.
Sivua on viimeksi päivitetty 31.08.2000 09:58.
URI: http://www.netlab.tkk.fi/funfun/index.shtml
[ TKK > Sähkö- ja tietoliikennetekniikan osasto > Tietoverkkolaboratorio ]